Boel Moderne akupunktur

Boel moderne akupunktur består af 10 forskellige akupunkturmetoder der enten selvstændigt eller i synergi med hinanden, kan behandle et utal af lidelser (se hvad kan behandles med akupunktur)

Hvad er Boel Moderne Akupunktur (BMA)?

BMA er udviklet af John Boel senior og blev præsenteret første gang for offentligheden til en verdenskongres på Sri Lanka i år 2000.

Boel moderne akupunktur adskiller sig fra TCM (Traditionel Chinese Medicin) ved at virke via nervesystemet. Ved at stimulere specielle punkter i led i fingre, hænder, albuer, knæ, ankler, tæer og på ryggen, påvirkes forskellige centre i hjernen, hvormed kroppens egen helbredelsessystem aktiveres.

Idet BMA virker gennem nervesystemet, ses der ofte effekt med det samme, og er det tilfældet, er en dette indikation om at du med 90% sikkerhed kan have gavn af behandlingerne.

Er behandlingen farlig?

Nej, Boel moderne akupunktur er en ganske ufarlig behandlingsmetode. De eneste bivirkninger der kan forekomme er:
• træthed umiddelbart efter behandlingen
• forværring af dine symptomer, dette fortager dog sædvanligvis efter det første døgn
• forekomst af en lille blodansamling, der hvor nålen har siddet.

Behandlingen:

Før første behandling taler vi om dine problemer og om hvorvidt du er færdigudredt for eventuelt alvorlige underliggende medicinske eller fysiske lidelser, der ligger uden for mit kompetenceområde. Hvis du er udredt, går vi i gang med at bedre eller i bedste fald fjerne dine symptomer. Du skal regne med at første behandling varer ca. 75 min og efterfølgende behandlinger ca. 45 min.

Hvis du kommer med et akut problem og er fuldstændig smertefri efter en eller et par behandlinger, så stopper vi naturligvis der. Som udgangspunkt skal dog du være indstillet på 5 behandlinger 5 dage i træk. Kroniske tilstande kræver ofte flere behandlinger.

Har du prøvet alt andet uden positive resultater?

Så bør du give Moderne Akupunktur chancen!


Hvis du vil vide mere om Boel Moderne Akupunktur http://acunova.dk/
Eller om forskellene på de forskellige akupunkturmetoder http://www.d-a-u.dk/